hoogte: 300PX;">

Privacybeleid

VERZAMELDE PERSOONLIJKE GEGEVENS

Deux types de données à caractère personnel sont collectés sur le site champagne-barbier.com :

• Gegevens ingevoerd en verzonden via formulieren
• Gegevens die zijn verzameld door Google Analytics publiek meetgereedschap

VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS

Persoonlijke gegevens worden verzameld op de site door het bedrijf Champagne Kapper & Zoon, waarvan het hoofdkantoor is 554, Avenue Jean Jaurès – 51190 Avize – Frankrijk.

DOEL VAN HET VERZAMELEN VAN PERSOONLIJKE GEGEVENS

De collectie van roerend wetenswaardigheid via diverse vormen aanwezig op de site met het oog op :

• Contact mensen die zich hebben geregistreerd voor een verzoek op het contactformulier

• Een opdracht of verzoek een citaat op de site

• Laat het versturen van nieuwsbrieven door onze diensten

Door het indienen van het formulier en door het controleren van passende toestemming checkboxes van het formulier, aanvaardt de gebruiker uitdrukkelijk om ervoor te zorgen dat de persoonsgegevens worden verwerkt met het oog op de zakelijke relatie.

Het verzamelen van persoonlijke gegevens door middel van het volgen van de hoorzitting Google Analytics tool op de site gebruikt is bedoeld voor :

• Analyseren het gedrag van gebruikers op de site om te meten hun publiek en hun prestaties te verbeteren.
Google Analytics maakt gebruik van cookies van derden om gebruikers te identificeren. Cookies zijn tekstbestanden die zijn geïnstalleerd op de terminal-gebruikers. Ze bevatten geen persoonlijke, alleen gemaakt van een willekeurige id 's.

Browsen van de site, aanvaardt de gebruiker uitdrukkelijk om ervoor te zorgen dat de persoonlijke gegevens die zijn verzameld door Google Analytics worden verwerkt met het oog op de analyse van het gedrag van gebruikers om de prestaties van de site te verbeteren.

DUUR VAN HET BEWAREN VAN PERSOONSGEGEVENS

De gegevens die worden verzameld via formulieren worden gehouden gedurende een periode van 12 maanden te rekenen vanaf de verzending van het formulier. De cookies die worden gebruikt door het publiek meetgereedschap Google Analytics hebben de volgende levens :

_ga : 2 jaar
_gid : 24 uur
urchinTracker : 1 minuut

VERTROUWELIJKHEID VAN PERSOONLIJKE GEGEVENS

Les données personnelles vous concernant et collectées par le site champagne-barbier.com sont uniquement destinées à l’entreprise Champagne Barbier et seront uniquement exploitées dans le cadre de la demande explicitée via le formulaire.

In geen geval, persoonlijke gegevens hebt ingevoerd en verzonden op de formulieren worden doorgegeven, geleased of verkocht aan derden.

PLAATS VAN OPSLAG VAN PERSOONLIJKE GEGEVENS

De Web hosting servers bevinden zich uitsluitend in Frankrijk, binnen de Europese Unie.

Champagne Barbier s’engage à procéder à aucun transfert de données à caractère personnel à destination d’un Etat non membre de la Communauté européenne.

BEVEILIGING VAN PERSOONLIJKE GEGEVENS

De site wordt gehost in Parijs op de servers van het bedrijf van GANDI (SAS).

Tout ou partie du site, le cas échéant est en mode sécurisé de type HTTPS, TLS 1.2 / RSA 2048 bits (SHA256withRSA). Het is een beveiligingsprotocol voor het coderen van de inhoud van de uitwisselingen tussen de browser en de servers van databases.

Dit voorkomt dat de persoonsgegevens vastgelegd en verzonden door middel van de vormen gemakkelijk wordt gelezen door een derde partij in transit.

Echter, geen transmissie of opslag van persoonlijke gegevens is ooit volledig veilig. Als gevolg daarvan, We kunnen niet garanderen de feilloze veiligheid van verstrekte of opgeslagen op de servers die host informatie.

GEMACHTIGDE HEEFT DE BESCHERMING VAN PERSOONSGEGEVENS

Fabien Barbier is de functionaris voor gegevensbescherming (DPD) het bedrijf Champagne Kapper. Hij heeft de leiding om de naleving van de activiteiten van het bedrijf met het nieuwe Europese juridische kader van de RGPD en samen te werken met de toezichthoudende autoriteit.

GEBRUIK VAN COOKIES

Ter vergemakkelijking van het gebruik van de site, Deze website maakt gebruik van cookies, dat wil zeggen kleine gedeelten van informatie verplaatsen op de vaste schijf van de gebruiker. Cookies kunnen met name te vermijden moet voortdurend login toegang tot gepersonaliseerde diensten door uw gebruikersnaam en uw wachtwoord codering. Over het algemeen aanvaard door gebruikers, Cookies zijn aanwezig op bijna alle belangrijke sites. Echter, Als u besluit om het uit te schakelen in uw browser, We kunnen niet langer garanderen de goede werking van deze site.
De installatie van cookies is onderworpen aan de toestemming van de gebruiker. Ook, tijdens het bezoek van de gebruiker op de site, Hij wordt gevraagd als hij cookies waarvoor toestemming accepteert voordat u ze installeert op zijn apparatuur. Dergelijke toestemming worden cookies afgezet, als de gebruiker hen accepteert bij het nastreven van de navigatie naar een andere pagina van de site of door te klikken op OK.

WELKE COOKIES WE GEBRUIKEN ?

Opmerking dat HTML5 heeft de functie van de Web-opslag waarvan de aard vergelijkbaar met die van Cookies is. Daarom vinden wij deze functie als een Cookie in de volgende.
Cookies bevatten informatie die de website wordt gebruikt om de communicatie tussen u en uw meest effectieve browser. Cookies identificeren uw computer of apparaat in plaats van jezelf als een individuele gebruiker.
We gebruiken cookies per sessie, Permanente cookies, en HTML5 sessionStorage en localStorage HTML5 sessiecookies, Naast HTML5 sessionStorage van objecten die zijn tijdelijk van aard en worden verwijderd wanneer u uw webbrowser afsluit. Permanente cookies zijn kleine bestanden van duurzame informatie die worden opgeslagen en op uw computer blijven staan totdat ze worden verwijderd. Permanente cookies verlopen of verwijderen zichzelf na een bepaalde periode van tijd, maar ze worden vernieuwd telkens als dat u de website bezoekt. HTML5 localStorage objecten van permanente aard zijn en blijven op de computer totdat verwijderd.

WIJ GEBRUIKEN COOKIES :

Om statistieken te genereren: Voor het meten van het verkeer op de website, met inbegrip van het aantal bezoeken aan de website, het veld van de bezoekers, pagina's die ze op de website bezoekt en de geschatte geografische gebied waar zij zich bevinden.
Bijhouden van de prestaties van de website en uw gebruik van onze website: Pour surveiller les performance du Site Internet, nos applications et google analytics, et la manière dont vous utilisez notre Site Internet, nos applications et nos Analytics.
Pour assurer l’authentification et améliorer la fonctionnalité de notre Site Internet. Pour optimiser votre expérience sur le Site Internet, ce qui suppose la mémorisation de votre nom d’utilisateur et de votre mot de passe lorsque vous revenez sur le Site Internet, et des informations au sujet de votre navigateur et de vos préférences (par ex., la langue de votre choix).
Cookies de tiers: Les Cookies de tiers sont installés par des sites tiers et non par notre Site Internet. Lorsque vous visitez notre Site Internet, les Cookies de tiers suivants peuvent être installés:
Des cookies Facebook, installés lorsque vous vous connectez à notre Site Internet via Facebook
Des cookies Google, installés lorsque vous vous connectez à notre Site Internet via Google
Des cookies Google AdSense, geïnstalleerd wanneer relevante en gerichte advertenties worden weergegeven op onze website. Sommige cookies kunnen worden geïnstalleerd als een DoubleClick, onderdeel van Google.
Analytics cookies, geïnstalleerd bij volgen en analyseren van de prestaties van onze toepassingen en statistieken van gebruikerssessies.
Verwijderen of weigeren van cookies:
De gebruiker heeft verscheidene opties verwijderen of weigeren van cookies en andere plotters of vergelijkbare technologieën.

DE BROWSER INSTELLEN:

Terwijl de meeste browsers zijn standaard ingesteld en de installatie van cookies accepteren, de gebruiker heeft de optie, Als hij wenst, om te kiezen om alle cookies accepteren of weigeren systematisch of zelfs te kiezen die it accepteert volgens hun emittenten.
Het kan ook zijn browser instellen (bewerking moet worden uitgevoerd voor elke terminal : tabletten, Smartphones, computers, enz.) accepteren of weigeren van cookies alvorens de installatie daarvan op een case-by-case. Il peut en outre régulièrement supprimer les cookies de son terminal via son navigateur.
Pour la gestion des cookies et des choix de l’utilisateur, la configuration de chaque navigateur est différente. Elle est décrite dans le menu d’aide du navigateur, qui permet à l’utilisateur de savoir de quelle manière modifier ses souhaits en matière de cookies. A titre d’exemple :
– pour Internet Explorer™ : https://support.microsoft.com/fr-fr/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies ;
– pour Edge : https://privacy.microsoft.com/fr-fr/windows-10-microsoft-edge-and-privacy ;
– pour Safari™ : http://www.apple.com/legal/privacy/fr-ww/cookies/ et http://www.apple.com/legal/privacy/fr-ww/ ;
– pour Chrome™: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=fr&hlrm=en ;
– pour Firefox™ : https://support.mozilla.org/fr/kb/activer-desactiver-cookies-preferences ;
– pour Opera™ : http://help.opera.com/Windows/10.20/fr/cookies.html.
L’utilisateur peut également consulter le guide de la Cnil disponible à l’adresse suivante : https://www.cnil.fr/fr/cookies-les-outils-pour-les-maitriser
Ainsi, l’utilisateur peut paramétrer son navigateur pour refuser les cookies. A cet égard, l’attention de l’utilisateur est attirée sur le fait qu’en paramétrant son navigateur pour refuser les cookies, certaines fonctionnalités, pages, espaces du site peuvent ne pas être accessibles, ce dont l’agence ne saurait être responsable.

Vous pouvez le contacter en utilisant le formulaire de contact ou par courrier à : Champagne Kapper – Délégué à la Protection des Données – 554, Avenue Jean Jaurès – 51190 Avize – Frankrijk

DROIT D’ACCÈS, DE RECTIFICATION OU DE SUPPRESSION DES DONNÉES PERSONNELLES

Overeenkomstig de wet computer en de vrijheden van de 6 Januari 1978 gewijzigd, en de Europese verordeningen inzake de bescherming van de gegevens algemeen 2016/679 (RGPD), hebt u recht van toegang, rectificatie en verwijdering van persoonlijke gegevens over u die u uitvoeren met behulp van kunt le formulaire de contact of door een mail te sturen naar Champagne Kapper, 554, Avenue Jean Jaurès – 51190 Avize – Frankrijk

Champagne F zoeken. Kapper
Delen:
Profielen:
Uw browser is verouderd!

Update uw browser om deze website weer te geven. Mijn browser nu bijwerken

www.Champagne-Barbier.com

Voor toegang tot deze site moet u meerderjarig te kopen en te consumeren van alcohol. Als er geen wetgeving in dit opzicht in uw land is, U moet worden van de leeftijd 18 ten minste jaren.

Bent u meerderjarig?

JA NIET

Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid.
Consumeren met mate.